Team

Met z’n allen vormen wij een enthousiast en vakbekwaam team! Wij hebben allemaal 1 doel;  U voorzien van de perfecte look! Loop gerust eens binnen voor een behandeling of deskundig advies.
Lianne-Touch-Hairstyle

Lianne

Eigenaresse
8 jaar geleden heb ik de deuren van Touch Hairstyle geopend en tot op de dag van vandaag ben ik bezig met innovatie en inspiratie. De nieuwste merken, de nieuwste technieken, u vind ze bij ons in de salon. Creativiteit is een must in ons vak. Jezelf iedere keer uitdagen om er iets moois van te maken en te zorgen dat de klant up to date de salon verlaat. That’s the spirit!
Kaylee-Touch-Hairstyle

Kaylee

Haarstylist
Met mijn ervaringen bij Hardy’s, Rutten Kappers en De Kok Kapsalons, sta ik nu bij Touch Hairstyle klaar om mijn passie met u te delen. Mijn specialiteit is mooie, natuurlijke highlights zetten, maar ook voor een mooie damescoupe of strak opgeschoren herenkapsel kunt u bij mij terecht.
Romy-Touch-Hairstyle

Romy

Salon assistent
Mijn naam is Romy en ik kom de aankomende twee jaar ervaring opdoen bij Touch Hairstyle. Ik ben erg leergierig en hoop een heleboel te leren in deze mooie salon. Momenteel ondersteun ik mijn collega’s bij hun behandelingen, zoals het wassen en uitspoelen van kleuringen en verzorg ik de drankjes in de salon.