Dameskapper Tilburg

Bent u op zoek naar een dameskapper in Tilburg die u kan helpen aan de juiste coupe? Dan bent u bij Touch Hairstyle aan het juiste adres. In onze alles-in-één kapsalon kunt u terecht voor knippen, kleuren en diverse behandelingen van allerlei haartypen. Ons team staat klaar om u van de mooiste coupe te voorzien.

Nieuwe coupe bij de dameskapper in Tilburg

Welk haartype, haarkleur en haarlengte u ook heeft, bij Touch Hairstyle kunnen we u van het gewenste kapsel voorzien. We kunnen uw haar knippen en kleuren volgens de laatste trends, zodat u verzekerd bent van een modieus en eigentijds kapsel. Wilt u uw haar net iets meer diepgang en textuur geven? We kunnen plukjes haar lichter maken door highlights toe te passen op uw haar. Uiteraard kunnen we in de vorm van lowlights ook het tegenovergestelde effect creëren. Kent u de nieuwste trend Balayage al? Hiermee kunnen we u een sunkissed effect geven, doordat de verf al vegend wordt aangebracht op de oppervlakte van het haar. U hoeft zich om uitgroei dus geen zorgen te maken. Bovendien wordt uw haar bij ons niet alleen geknipt en geverfd, maar ook gewassen, geföhnd en in het gewenste model gebracht. Zo verlaat u de salon altijd met een coupe die meteen goed in model zit.

Alles-in-één dameskapper in Tilburg

Touch Hairstyle is meer dan alleen een dameskapper. Voor haarproblemen kunt u advies en een speciale behandeling bij ons aanvragen. Heeft u last van droog of pluizig haar? En wilt u niet dagelijks uw haar föhnen of stijlen? Dan biedt een keratinebehandeling de oplossing. Het haar wordt diep gevoed en zorgt maandenlang voor glad en zacht haar waar u weinig omkijken naar heeft. We kunnen zelfs met een botox behandeling het haar hydrateren, voeden en zo herstellen, zodat uw haar weer zacht wordt en zijn glans terugkrijgt. Ook als u haarproblemen ervaart, bent u bij de dameskapper in Tilburg aan het juiste adres.

Kwalitatieve dameskapper in Tilburg

Is uw haar toe aan nieuw model of wilt u af van uw haarproblemen? Kom dan naar Touch Hairstyle in Tilburg. We helpen u graag met het verzorgen van uw haar en het creëren van een look waar u gelukkig van wordt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen, of direct een afspraak maken bij een van onze kappers.

Behandelingen

Touch hairstyle heeft vele soorten behandelingen waarbij we u kunnen helpen. Bij ons hangt er een ontspanne sfeer in de salon en iedereen is altijd welkom. Wij luisteren naar uw wensen en u gaat de deur uit als beste versie van uzelf. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends voor alle leeftijden. Dus kruip nu snel bij ons in de stoel voor de tofste haarkleuren of laat laat je frizzy haar behandelen voor een prachtige look!