Herenkapper

Herenkapper Tilburg

Bent u op zoek naar een herenkapper in Tilburg waar u terecht kunt voor een goede knipbeurt? Touch Hairstyle is een allround herenkapper waar iedereen terecht kan voor wassen, knippen, föhnen en goede stylingproducten. Onze gespecialiseerde kappers staan voor u klaar om u te voorzien van een fris, eigentijds kapsel.

Knippen en kleuren bij de herenkapper in Tilburg

Bij onze herenkapper in Tilburg kunt u terecht voor een nieuwe coupe. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken we uw wensen voor het nieuwe kapsel. We adviseren u ook graag over de verschillende mogelijkheden die bij u passen. We werken zowel met de schaar als met de tondeuse, zodat we ieder gewenst kapsel kunnen realiseren. Naast een nieuwe coupe kunt u bij de herenkapper in Tilburg ook terecht voor een kleuring. Dit kan uw kapsel versterken, grijze haren wegwerken en licht geworden haren weer een natuurlijke look geven. Wilt u zonder het gedoe van losse haartjes de kapper verlaten? We kunnen uw haren wassen, föhnen en in model brengen zodat u de salon verlaat met een coupe die meteen goed in model zit.

Kom langs bij herenkapper Touch Hairstyle

Wilt u een nieuwe, frisse look of eens iets anders met uw haar? Of heeft u last van futloos of dunner wordend haar? Herenkapper Touch Hairstyle in Tilburg helpt u graag om uw haar in optimale conditie te krijgen. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak direct een afspraak bij een van onze kappers.

Behandelingen

Touch hairstyle heeft vele soorten behandelingen waarbij we u kunnen helpen. Bij ons hangt er een ontspannen sfeer in de salon en iedereen is altijd welkom. Wij luisteren naar uw wensen en u gaat de deur uit als beste versie van uzelf. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends voor alle leeftijden. Dus kruip nu snel bij ons in de stoel voor de tofste haarkleuren of laat je frizzy haar behandelen voor een prachtige look!